Emeklilikte Yaşa Takılanlar haklarını aramaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Denizli Şubesi kuruldu. EYT Derneği Denizli Şbe Başkanı Süleyman Ekiz oldu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, haklarını aramaya devam ediyor. Her platformda seslerini duyuran ve ülkede ses getiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar, dernekleşme anlamında da başarılı faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak EYT Denizli Derneğini kuran mağdurlar, devlet yetkililerine seslerini duyurmak istiyor. Tüm mağdurları derneğe üye olmaya davet edilen EYT Denizli Dernek Başkanı Süleyman Ekiz:“EYT denildiği gibi erken emeklilik değil emeklilikte yaşa takılan 1999 yılında emekçilere yapılan haksızlıktır 4447 sayılı kanun hak mağdurları yaratı ve 2005 de sosyal güvenli reformu adı altında aylık bağlama oranlarını düşürüp emeklilik yaşını yükselmişlerdir bu yasalar çalışan emekçilere büyük bir darbedir tabiki 1999 sonrası işe girenler bizler eyt mağduru değiliz dedelerde asıl onlar mağdur olmuşlardır hem çok geç yaşta emekli olacaklar hemde
aylıkları çok düşecektir 1999 öncesi bizler bile işe girerken filen 25 yıl ve 5300 iş günü istemişlerdi bizler bu sözleşmeye muhakıf kalarak yılımızı pirimlerimize doldurduk buna rağmen. hükümet yetkilileri bizleri bu kanuna mahkum eti tabi sadece. Eyt değil. ABO ( aylık bağlama oranları staj mağdurları. Kamudaki sağlık din. Polis görevlileri ve memurlarınıda 3600 ek göstergesi hak mağdurları yarattı bizlerde bıkmadan yılmadan hak arayışını sürdürüyoruz. İlk 2015 yılında kurulan eyt. yavaş yavaş büyüyor bugünde 27. Dernek olarak Denizli katıldı. 21.04 .2021 tarihi itibariyle Denizli valiliği dernekler masasının verdiği kuruluş tarihiyle. Denizli’de hak mağdurlarına yardım ve bilgilendirmek amacıyla çalışmalarımızı başladık Derneğimiz hiç bir siyasi argüman altına girmeden tamamen halk hareketidir. Tabiki bizlere destek olmak amacıyla gelen giden siyasilere kapımız açık tabiki biz eyt hak mağdurları Türkiye genelinde 6.000.000 kişiye hitap ediyor tabi bunların birde aileleri var buda yine Türkiye genelinde 24.000.000kişi demektir hiçte azınacak bir rakam değil iktidara muhalefet muhalefete iktidar ede bilecek bir güçüz Denizli’de derneğimizin kurulmasıyla birlikte bundan sonraki süreçte her platformda sesimiz daha gür çıkacaktır tüm hak mağdurlarına üye olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.