Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi ve CHP'li Belediye Başkanları Sarayköy'e çıkarma yaptılar. CHP Sarayköy İlçe Başkanlığında toplanan CHP heyeti, ilçe esnafını ve pazarını ziyaret ederek vatandaşlara 'Derman Belediyeciliği'ni anlattılar.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, MerkezefendiBelediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Kadın Kolları İl Başkanı AyşenKocabay, Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya, Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz ile birlikte il ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, önce CHP Sarayköy İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelikak'ı ziyaret ederek güncel politikaları değerlendirdiler. Sarayköy esnafını ve pazaryerini ziyaret eden CHP Heyeti, vatandaşlara derman belediyeciliğini ve CHP iktidarında esnafa verilecek destekleri anlattılar.

Seçim olsun olmasın her zaman sahada olarak vatandaşlara CHP'nin politikalarını anlatmaya ve vatandaşla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Türkiye'de var olan ekonomik kriz pandemisüreci ile birlikte kendisini daha çok hissettirmeye başladı. Bundan da en çok etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. CHP'li belediyeler bu zorlu süreçte imkanları dahilinde halkımızın dertlerine derman olacak projeleri üretmeye devam ediyor. Uzun zamandır devam ettiğimiz ilçe ziyaretlerimizin Sarayköy ayağına belediye başkanlarımız da dahil oldular. Bundan sonra da CHP Denizli örgütü olarak sahada, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

19 yıldır iktidarda olan AKP'nin Türkiye'nin büyüyen sorunlarına “Türkiye iyi yönetilmiyor, savruluyor. Bir siyasal iktidar sorunları çözme kapasitesini kaybetmişse, sorunlara teslim olmuşsa o siyasal iktidar çözüm üretemez, bir süre sonra şikayet makamına dönüşür. Mevcut siyasal iktidar artık çözüm üretemiyor şikayet ediyor. Şikayet ediyorsan o koltukta ne işin var? 19 yıldır iktidar olanların şikayet etmeye hakları var mı? Sorunlara çözüm üretmek yerine günden değiştirerek, insanları ötekileştirerek iktidarda kalmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, yapılacak ilk seçimlerde sandığa gömülecekler ve halkımız CHP iktidarıyla rahat bir nefes alacak” diye konuştu.