Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Kadın Kolları üye çalışmalarına hız verdi. Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çivril’in kırsal mahallelerinde tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek üyelik başvurularını kabul ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çivril’in kırsal mahalleleri Kıralan, Karabedirler, Emircik ve Özdemirci’de tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, CHP’nin en önemli projelerinden aile destek sigortasını anlattılar. Ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten kadınlar, üyelik formlarını doldurarak partiye üye olurken, yeni üyelere parti rozetini takan Başkan Kocabay, “Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın önderliğinde üye çalışmalarımıza hız verdik. CHP Denizli kadın örgütleri olarak ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak, partimizin kadın politikalarını, aile destek sigortası projemizi anlatıyoruz ve kadınlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz” dedi.

CHP iktidarında asgari ücret temel alınarak belirlenecek yoksulluk sınırının altında geliri olanların aile destek sigortası kapsamına alınacağını belirten Kocabay, “Emekçi kadınlarımız maalesef hak ettiklerini alamıyor. Tarlada, o sıcağın altında akşama kadar bir gün çalışan emekçiler, bir günlük kazancıyla 5 litre ayçiçek yağı alamıyor. CHP iktidarında üreticilerimiz baş tacımız olacak. Çalışan hak ettiğini alacak. Aile destek sigortası kapsamına alınan ailelerdeki yaşlı, engelli, çocuk ve genç bireyler için ayrıca ek destekler tanımlanacak ve gerçekçi bir destek politikası oluşturulacak. Devlet yardımları lütuf olmaktan çıkarılacak ve temel hak olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yoksulluk siyasi istismar olarak kullanılamayacak” ifadelerini kullandı.