Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü, Denizli Ticaret Odasını ziyaret etti. Ziyarette son yaşanan ekonomik gelişmeler ve neler yapılması gerektiği üzerinde duruldu.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Yöneticileri, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı Denizli Ticaret Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve oda yönetimiyle görüştü.

Ziyaret için Ticaret Odasına geldiklerinde Doların 16,50 TL olduğunu ve çıkarken 17.00 TL’yi geçtiğini ifade eden Başkan Çavuşoğlu ziyareti değerlendirirken, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi değerlendirdik. Denizlimizde 20 bin üyesi olan Ticaret Odamızın ekonomik kriz karşısında önlemlerini, düşüncelerini sorduk. Ülkemizdeki, hayat pahalılığı, her gün her türlü mala gelen zamlar, döviz ve altının aşırı değerlenmesi, paramızın her gün erimesi, geçim sıkıntısı, sanayicinin ve esnafın batma noktasına geldiği şu günlerde kendilerinin sessiz kalmamaları gerektiğini, toplumsal sorumlulukları gereği, durumun tespiti, çözüm önerilerini ve görüşlerini toplumla paylaşmaları gerektiğini anlattık” dedi.