Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu partiden istifa eden gençlere cevap niteliğinde bir yazı paylaştı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı yazıda;
 

Çocuktum .
Tanıştım Cumhuriyet Halk Partisiyle, o zamanlar belediye  seçimlerini kazanınca meşale yoktu . Sinek İlacına çakmak çakarak sevinirdi ağabeylerimiz maksat ışık saçsın . Ben çok çekinirdim ama yapmakta isterdim .
Denizli siyasetine girdiğimde çocuktum , Fatoş abla ve Aykan ağabeyin kahvaltıları vardı .Bir de şimdiki Merkezefendi İlçe binamızın ( o zamanlar İl Binamızdı) komisyon odası vardı o 5 metrekarelik odada siyasete başladım . 
Çok il Başkanı , İlçe Başkanı , Kadın Kolları Başkanı , Milletvekili ,Belediye Başkanı ,Gençlik Kolları Başkanı, siyaseten rakip ebedi dost ÇOK İNSAN GÖRDÜM ama ortak söylem partimizdi.
Yakın zamanda ise  şu kadar genç istifa etti ve
Genel Başkanı eleştiren cümleler  vs ... duydum .
Birde bu cümleyi kuranların sözcülüğünü son kongremde aday olup seçim kaybeden Arkadaşımmış.
Önce güldüm gerçekten bunlara inanan var mı diye ?
Sonra tekrar düşündüm belki vardır diye.
Güldüm ve sizlerin değerli zamanını harcamamak adına böyle samimi bir açıklama yapayım basın emekçilerini bile yormadan istedim.

Arkadaşlar CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI MUTFAKTIR . 
Biz ise bu mutfağın önemini bileniz . Kesin sonuç olmadan sayı açıklayanlar sadece o sayının karekökünü götürür bizden . Yani Kayadan toz .
Bir açıklama bekleyip , bu şov hakkında cevap bekleyen GAZETECİ EMEKTARLARIMIZA , 
CUMHURİYET HALK PARTİSİ BURADA DİMDİK AYAKTA