Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yayınladığı mesajda İslam dünyasının ramazan ayını kutladı. Çavuşoğlu mesajında yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Ramazan'ın gelişinin, yurtta, bölgede ve dünyada barışın sağlanması, anaların daha fazla ağlamaması için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğinde bulunan Çavusoglu, "İslam dünyası ve vatandaşlarımız ilk sahur ve ilk oruç ile kutsal Ramazan ayını karşılayacaklar. Vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının 'Hoş Geldin' diye karşılayacağı ve bayram ederek uğurlayacağı Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir” dedi.

İki yıldır pandemi nedeniyle ramazan atinin zor şartlar altında geçirildiğini ifade eden Çavuşoğlu, “Bizim kültürümüzde ramazan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. İkinci yılını yaşadığımız pandemişartlarında birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın öneminin daha da arttığını görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle insanın yaşadığı her mekanda vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.