Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği gerek Denizli içinde, gerekse şehir dışındaki etkinliklerine devam ediyor.

Ankara gezi programı düzenleyen Denizli ADD Üyeleri, 50 kişilik grup halinde günübirlik olarak yapılan gezi kapsamında pek çok ziyaret gerçekleştirdiler.
Program kapsamında ilk olarak Karşıyaka Mezarlığına gidilerek Derneğin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış olan Ahmet Taner Kışlalı ve diğer aydınların mezarları ziyaret edildi. Daha sonra da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Antıkabir Ziyaretinde Anıtkabir Özel Defterine yazı yazan Add Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir, “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, bugün; kurmuş olduğun Cumhuriyeti emanet ettiğin, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisi olarak gördüğün gençlerle birlikte huzurunuzda bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz” sözlerini kaleme aldı.

Anıtkabir’in ardından derneğin genel merkez ziyaretinde bulunan Denizli Add üyeleri, burada Genel Başkan Hüsnü Bozkurt tarafından ağırlandı. Daha sonra Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren ilk meclis ve hemen ardından da Cumhuriyet Müzesi ziyaret edildi. Son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine giden Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeleri, burada önceki dönem ADD Denizli Şube Başkanı olan ve şimdi ki Chp Denizli Milletvekil olan Gülizar Biçer Karaca tarafından ağırlandı.

“Gezi kapsamında gençlerle beraber hem duygulandık, hem gururlandık” diyen Add Denilzi Şube Başkanı Azize Akdemir, “Gezimizde bize rehberliğiyle eşlik eden tiyatro sanatçısı, aynı zamanda ADD GYK üyemiz Sevgili Utku Erişik ve değerli eşi Ebru Figen Erişik'e, Genel Başkanımız Hüsnü Bozkurt'a, Denizli milletvekilimiz ve ADD Denizli Şubesinin 10 yıl başkanlığını yapmış, derneğimizde emeği büyük olan Gülizar Biçer Karaca'ya ilgileri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.