ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Denizli Şubesi Başkanı Sayın Kadem ÖZBAY’ın EĞİTİM-İŞ Sendikası Genel Başkanlığına seçilmesi dolaysıyla ADD’de yeni görev dağılımı yapıldı. Yapılan toplantıda Azize AKDEMİR oy birliği ile Dernek Şube Başkanlığına seçilmiştir.

Başkan Yardımcılığına Sercan ÇAVUŞOĞLU, Yazmanlığa Nuri SERTKAYA, Saymanlığa Sündüz BAŞSORĞUN yine oy birliği ile seçilmiştir. Gökhan DEDA, Yıldız YILIK, Yusuf TONKA, Ayşe Nigan NAZLIM, Halil Akçil yönetim kurulu üyelikleri ne devam etmektedir.

Yapılan toplantıda Kadem ÖZBAY’a başarılı çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür edilerek, yeni görevinde başarılar dilenmiştir.

Pandeminin etkisini kaybetmesi ile çalışmaların yeni dönemde hızlı olarak devam etmesi kararı alınmıştır. Derneğimize üye olan öğrencilerle birebir ilgilenmenin yanı sıra koro çalışmaları, halk eğitim kursları ve burs faaliyetlerimiz de devam edecektir. Ayrıca kültürel ve tarihi mekânlara geziler düzenlenerek üyelerimizdeki tarihsel bilincin geliştirilmesi noktasında da çalışmalarımız sürecektir. Her türlü sivil toplum örgütü ile diyalogumuzun devam edeceği ve toplumsal hareketlere de aktif olarak katılımımızın süreceğini de vurgularız. Atatürkçü Düşüncenin Denizli’de daha çok güç kazanması ve özellikle de gençlik arasında daha da köklenmesi adına gerek teorik, gerek pratik her türlü faaliyetlerimiz de sürecektir.