Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 9. hafta mücadelesi sona erdi. Denizli derbisinde Kıralan Demirspor evinde Sarayköyspor’u ağırladı. Kızılcabölükspor deplasmanda Sökespor’a konuk olurken, Yeşil Çınarspor evinde Yeşilovaspor ile karşılaştı.

Denizli derbisi Saraköyspor’un

Ligin iddialı ekipleriden Sarayköyspor deplasmanda Kıralan Demirspor’a konuk oldu. Mücadelenin henüz 1’nci dakikasında Kıralan Demirspor Beytullah Daşel’in golü ile maçta öne geçti. Bu dakikanın ardından maça ağırlığını koyan Sarayköyspor 8’de Onur Yüksel ile beraberliği yakaladı. 14 ve 16’ncı dakikalarda Doğukan Güngör’ün 2 golü ile Sarayköyspor deplasmanda 1-3 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı. Sarayköyspor ligde puanını 17’ye çıkarırken, Kıralan Demirspor 6 puanda kaldı.

Kızılcabölükspor deplasmanda dağıldı

Yarıda kalan Kıralan Demirspor maçının hükmen lehine verilmesinin ardından ligde 4 puana ulaşan Kızılcabölükspor deplasmanda Sökespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Kızılcabölükspor, Sökespor’a 18’nci dakikada Abdülaziz Tanyeri, 24 ve 45’te Mert Yıldız, 47’de Alper Yener ve 74’te Batuhan Öztürk’ün golleri ile 5-0 mağlup oldu. Sökespor bu galibiyetle puanını 18’e yükseltirken, Kızılcabölükspor 4 puanda kaldı.

Yeşil Çınarspor evinde galip

Ligde 1 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Yeşil Çınarspor evinde Yeşilovaspor’u ağırladı. Maçın 42’nci dakikasında konuk ekip Furkan Ağırman’ın golü ile öne geçti. Mücadelenin 82’nci dakikasında Nihay Şimşek’in golüle maçta eşitlik sağlandı. 90+3’ncü dakikada Yeşil Çınarspor golü buldu ve maçtan 2-1 üstün ayrıldı. Yeşil Çınarspor puanını 7’ye yükseltirken, 13 puanda kaldı.