Etkinliğe katılanlar A-Serisi, C-Serisi, E-Serisi, GLB modellerinin yanı sıra etkinlik için özel olarak getirtilen Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli olarak üretilen Mercedes-EQ modellerini de deneyimleme şansını buldu.
Etkinliğe ev sahipliği yapan Hastalya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün ve Otomobil Satış Müdürü Pınar Öngören yüksek katılım nedeniyle oldukça memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini dile getirdi.
Otomobil satışlarında Premium segmentinin lider markası olduklarını söyleyen Otomobil Satış Müdürü Pınar Öngören; ‘Müşterilerin değişen beklentilerine en uygun çözümleri geliştirerek kaliteli ve güvenli hizmet sunmak hedefiyle çıktığımız bu yolda; müşterilerimizle bir arada olarak vakit geçirmek; istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyip çözümler üretmek bizler için çok önemli. Pandemi sebebiyle müşterilerimizle bir arada keyifle vakit geçirdiğimiz bu gibi etkinliklerimize ara vermek durumunda kalmıştık. Pandemi sonrası ilk etkinliğimizi gerçekleştirerek Mercedes-Benz tutkunları ile tekrar bir araya geldik. Müşterilerimizle bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelerek satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz ‘ dedi.