Muhterem Nur’un Son Vasiyeti Yerine Getirildi

Uzun süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören 88 yaşındaki Muhterem Nur, yaşam mücadelesini kaybetti. Muhterem Nur için Zincirlikuyu Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından dolayı Muhterem Nur’ın cenazesine ünlü isimlerden katılan olmadı. Birçok kişi sosyal medya üzerinden üzüntüsünü paylaşırken, Muhterem Nur’u, ailesi ve Müslüm Gürses’in hayranları son yolculuğuna uğurladı.

Muhterem Nur’un aile dostu olan Muhteşem Candan,  Muhterem Nur için salgından dolayı böyle bir tören yapmak zorunda kaldıklarını, tedavi sırasında üç hastane değiştirdiklerini fakat Muhterem Nur’u kurtaramadıklarını açıkladı. Muhteşem Candan,” Hep Müslüm’e kavuşmak istiyordu, ben Müslüm’e kavuşacağım derdi. Ölümü son olarak değil de Müslüm’e kavuşmak olarak görüyordu” cümlesiyle herkesi derinden etkiledi.”

Müslüm Gürses’in Mezarı Üzerine Gömüldü

Hayat arkadaşı Müslüm Gürses’i kaybettiğinden bu yana ölümü Müslüm Gürses’e kavuşmak olarak gören, ona olan aşkını herkese açıklayan Muhterem Nur’ın son vasiyeti hayat arkadaşı Müslüm Gürses’in mezarı üzerine gömülmekti. Ailesi Muhterem Nur’un vasiyetini yerine getirerek, hayat arkadaşının mezarının üzerine defnettiler.

Kent20 Haber ailesi olarak Muhterem Nur’un yakınlarına ise baş sağlığı diliyoruz.

Kaynak:https://www.magazinhaberleri.com/muhterem-nurun-son-vasiyeti-yerine-getirildi/