Denizli Kadın Platformu’nun Şebnem Şirin’in vahşice katledilmesi üzerine yaptığı tepkili basın açıklamasına gözyaşları içerisinde katılan teyze Zehra Tokat Gezer, “Sözün bittiği yer. Kızımız bilseydi o kişinin bir canavar olduğunu yanından geçer miydi? Bu tür insanları damgalasınlar” dedi. 
İstanbul sözleşmesinden neden vazgeçildi diye defalarca haykıran Şebnem Şirin’in teyzesi Zehra Tokat Gezer, “İnanın sözün bittiği yer. Diyecek bir şey yok. Biz Şebnemleri hep kaldırıyoruz ama bu olaylar bitmiyor. Benim kızım, evladımız bilseydi o canavarın o kadar suç makinası olduğunu yanından geçer miydi? Bu tür insanları damgalayın, damgalasınlar. Alınlarına mı damga yapacaklar. Deşifre olsunlar” dedi. 
Şebnem Şirin’in hayat dolu hayvan dostu bir kız olduğundan da gözyaşları içinde bahseden teyze Gezer, “Şebnem candı. Hayat dolu, sevgi dolu, annesinin canı ciğeriydi. Abisinin yoldaşıydı. Annesi evde peluş battaniye bırakmadı diyor. Evde beslediği hayvanlar dışında her gün sabah daha yüzünü yıkamadan dışarı çıkarmış ben torunlarımı besleyip geleceğim diye. Böylesine sevgi dolu bir kızdı” şeklinde konuştu.