Önümüzdeki genel seçimler öncesinde siyasi çalışmalarını hızlandıran CHP, partisinin il ve ilçe örgütlerinin yöneticilerini bilgilendirme ve eğitim çalışmaları ile seçime hazırlıyor.

CHP önümüzde yaklaşan genel seçimlere tüm  örgütleriyle hazır halde girmek istiyor, bunun içinde Tüm Türkiye deki il ilçe örgütlerini Eğitimden geçirerek bilgilendirip, donanımlı bir örgüt yapısıyla seçimlere hazırlanmak, seçim bölgelerini öbek öbek örgütleyip, tüm seçmenlerle buluşmak için sorumlularınca sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için ÖBEK ÖRGÜTLENMESİ EGİTİMİ ve  Seçim Bölgesi Sandık çalışma bilgilendirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çarşamba günü CHP Denizli İl Toplantı salonunda yapılan Eğitime Denizli il ve ilçelerdeki ilçe sekreterleri, İlçe Eğitim Sekreterleri, Bilişim sekreterleri ve İl, ilçe Eğitim kurulları ve Eğitmenler katıldı. Parti yöneticilerine CHP Parti Okulu Bölge Koordinatörlerinden Mehmet Ceylan ve Necdet Bardan tarafından uzun süren bir bilgilendirme ve eğitim çalışması verildi.

İktidar yolunda eğitimin şart olduğunu belirten il  Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan “Tüm il ve ilçe Örgütlerimizle, eğitmenlerimizle her zaman Seçimlere hazırız” mesajını verdiği bilgilendirme ve eğitim toplantısında, önümüzdeki süreci CHP olarak sandığa ve seçmenin oyuna sahip çıkmanın önemini ve gerekliliğini anlattı. Toplantının sonucunda  Bardan, “Seçimlerde  örgütlerimizin çalışmaları ve gayretleriyle  sandıktaki oylarımıza  sahip çıkarak iktidar olacağız. Bu yolun da eğitimden geçtiğini belirtti. Bardan, CHP Parti Okulu tarafından verilen bu eğitimlerin eşzamanlı olarak tüm Türkiye de başlatıldığını ve devam edeceğini belirtti.