Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, sosyal projeleri kapsamında anlamlı bir etkinliği daha yaşama geçirdi.

Önceki yıllar da PAMUKKALE GÜZELKÖY , ÇİVRİL YALINLI ’dan katılımlarla yaşama geçen proje bu kez BOZKURT İlçesi’nin İNCELER MAHALLESİ çocukları ve ailelerinin katılımı ile uygulandı.

Bugün 20 Kasım,Dünya Çocuk Hakları Günü’ydü...

Bu anlamlı gün kapsamında “TİYATRO HAYATTIR ” projesi ile çocuklar ve aileleri sanatsal bir etkinliğin heyecanını yaşadı. Parti okulu Eğitim Koordinatörü ve Proje Danışmanı Necdet Bardan ile birlikte  projenin üyeleri: Semahat ÖZCAN, Leyla ÖZTÜRK, Aynur ÖZTURAN, Nuray Şadiye ÖZKAYA, Ümran EREN, Gülçin SEYHAN ve Aysel AŞAR, İnceler Mahallesinden gelen çocuklar ve aileleri ile buluştu.

Parti Okulu projesi kapsamında; Bozkurt ilçemizin İnceler Mahallesinde yaşayan çocuklar ve aileleri Denizli’ye getirildi.

İncelerden gelen Çocuklarımız günü    

Geri dönüşüm temalı 'Alaaddin'in Sihirli Lambası' adlı tiyatro gösterisi ve günboyu süren çeşitli etkinliklerde çocuklarımız mutlu bir gün yaşadılar.  Tiyatro izledikten sonra, çoçuk  parkında bol bol  eğlenerek geçirdikten sonra aileleri ve proje ekibiyle birlikte  yemeklerini yiyerek dolu dolu gecen güzel mutlu bir günün ardından, pazartesi günü açılacak okulları  öncesi enerji moral depoladılar. 

Projeye katılan Bozkurt İnceler Mahallesi’nden ; Çoçuklarımız İbrahim İBİLİ, Irmak YILDIZ, Damla CENGİZ, Aras, Irmak, Nehir AKAR, Ezgi GÜNDÜZ, Gülşima ŞEN, Elif GÜNDÜZ, Medinegül NARİN, İREMSU YAKAN, Azra CENGİZ ve aileleri Nilgün İBİLİ, Emine YILDIZ, Sevgi CENGİZ, Keziban AKAR, Ayşe GÜNDÜZ, Döne ŞEN, Melek GÜNDÜZ, Durdu NARİN, Eylem YAKAN, Pınar CENGİZ'e İncelerli Aileler ve Çocuklarının Denizli’ye gelmelerinde ulaşım desteği veren Belediye Başkanımız Birsen Çelik’e ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a ayrıca proje kapsamında sponsorluklarımızı yapan katkı koyan herkese teşekkür ederiz. 

UNUTMAYALIM ; Çocuk hakları, hem kanunen hem ahlaki olarak dünya üzerindeki bütün çocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel bir kavramdır.

Dünyanın daha yaşanabilir bir hal alması için çocukların mutlu, huzurlu ve güler yüzlü olması gerektiği düşüncesinden hareketle , CHP  olarak Projelerimizle çocukların ve çocuk haklarının her koşulda savunucusu olacağız.

Yaşanabilir bir Türkiye bırakacağız çocuklarımıza...

İktidarımızda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek...

Hiçbir çocuğun gözü Islanmayacak göz yaşlarıyla...

Çocuklara yaşanabilir bir ülke, kocaman oyun alanları bırakacağız... 

Yer açacağız göklerde, özgür uçurtmaları için...