İhtiyaç duyulan mahallelerde kurulacak büfeler mahalle sakinlerini halk ekmekle buluşturacak. Vatandaşın daha ucuza ekmek almasına olanak kılan Merkezefendi Halk Ekmek projesi kentte ‘ilk’ ve ‘tek’ olma açısından da büyük önem taşıyor.

Halk ekmek fiyatı, büfelerin noktaları konusunda detaylı açıklama ilerleyen günlerde gelecek. Başkan Doğan’ın hayata geçirdiği Merkezefendi Halk Ekmek projesi, yüzbinlerce Denizlilinin yüzünü güldürecek…

Vatandaşlar ucuz ekmek yiyecek

Merkezefendi’nin belirli noktalarına konuşlandırılarak vatandaşların ucuz ekmek alabilmelerini sağlayacak olan halk ekmek satış büfelerinin imalatı da Merkezefendi Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde yapılacak. Bütün altyapısı hazırlanan proje Belediye Meclisi’nden alınan kararın ardından hayata geçecek. Alınacak kararın ardından ucuz ekmek satışına hızla başlanacağını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Anlaşma yaptığımız fırınlar üzerinden üretilecek ekmeklerin en kolay şekilde vatandaşla buluşmasını sağlayacağız. Maliyetine satışlarla hem fırıncı esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza ucuz ve lezzetli ekmek temin etmek adına önemli bir adım atıyoruz” dedi.